Unde gasesti un frigider auto perfect pentru vacanta ta?

Frigiderele auto sunt, de multe ori, o achizitie pe care multe persoane si-o doresc. Fie ca te duci intr-o expeditie la munte, la un picnic alaturi de familie sau de prieteni, daca vrei sa-ti petreci cateva zile in natura sau chiar daca locuiesti intr-o rulota, frigiderul auto poate fi foarte folositor, iar uneori acesta devine chiar o necesitate.

De ce sa iau un frigider auto, si nu o lada frigorifica?

Lada frigorifica este eficienta atunci cand ceea ce tii la rece in ea este deja racit. Cu siguranta, aceasta este o alternativa mai ieftina, dar nu ofera acelasi numar de posibilitati.

Un frigider auto face mai mult decat sa pastreze alimentele sau bauturile reci de dimineata pana seara, acesta chiar le va raci daca sunt calde atunci cand sunt “puse la rece”.

De asemenea, o lada frigorifica va mentine alimentele reci pentru o durata mult mai mica, facand astfel frigiderul auto o alternative mult mai viabila pentru o excursie de cateva zile.

De ce sa alegi un frigider mic? Top 3 motive!

Cu siguranta, frigiderul este cel mai raspandit si utilizat aparat electrocasnic din lume, datorita necesitatilor, si datorita intrebuintarilor sale extreme de benefice.

De aceea, frigiderele au avut intotdeauna parte de numeroase inovatii si imbunatatiri tehnologice, ajungandu-se astfel la o mare diversitate a ofertei de pe piata, fapt care ne ofera noua, cumparatorilor, posibilitatea de a alege dintr-o gama extreme de variata, in accord cu nevoile si cerintele noastre personale. Daca vrei sa alegi un frigider mic dar nu stii unde sa vezi modelele disponibile, atunci incearca pe frigidermic.ro pentru ca au o oferta destul de vasta, cu preturi mici.

Frigiderele mici, cu o singura usa au fost, acum ceva vreme cele mai raspandite modele din tara noastra. Acestea pot avea capacitati de la cateva zeci de litri, pana la cateva sute, in general avand si un congelator in partea superioara,  iar desi poate multi si-ar dori un frigider mai mare, dimensiunea mica a acestuia poate oferi o serie de avantaje.

3 avantaje ale alegerii unui frigider mic

In primul rand, un frigider mai mic iti ofera mult mai multe posibilitati atunci cand te hotarasi unde doresti sa il amplasezi. Spre exemplu, vezi aici cum te ajuta un frigider minibar daca stai la camin.

Alege un mini frigider sau un minibar pentru camera ta de camin

Deoarece numarul studentilor din camine devine din ce in ce mai mare cu fiecare an care trece, multi preferand sa stea la un camin decat sa locuiasca in chirie, datorita cheltuielilor mult mai mici, mini-frigiderele  si minibarurile au ajuns sa fie utilizate de acestia din ce in ce mai des, multi dintre student venind deja cu alimente preparate de acasa, si avand astfel nevoie de un frigider in care acestea sa fie tinute la rece.

Poate studentii nu reusesc intotdeauna sa ajunga la un comun accord pentru a cumpara un frigider in care toate persoanele din camera sa isi refrigereze alimentele si bauturile, asa ca un mini-frigider sau minibar reprezinta o alegere foarte viabila.


Cum sa imi aleg mini-frigiderul?

In mod evident, atunci cand ne alegem mini-frigiderul sau minibarul pe care dorim sa il achizitionam, trebuie sa ne uiam la capacitatea acestuia. Fiecare persoana poate avea diferite cerinte, iar gama extreme de variata ofera numeroase posibilitati de alegere.

In general, dimensiunea maxima a unui mini-frigider sau minibar este de 50 L, insa majoritatea celor care doresc sa achizitioneze un astfel de produs opteaza pentru o capacitate de aproximativ 40-45 L, datorita pretului ceva mai scazut. Exista chiar si modele mai mici, daca te macina acest lucru, spre exemplu cele destinate pentru uzul auto.

De asemenea, este foarte important ca nivelul de zgomot al acestui mini-frigider sa fie unul cat de scazut, deoarece nimeni nu isi doreste sa auda un sunet sacaitor toata noaptea, sau sa isi deranjeze in mod continuu colegii de camera, avand un frigider care produce foarte mult zgomot.

Cea mai buna alegere ar fi ca mini-frigiderul sa nu depaseasca 40-50 dB, asigurand astfel mult-dorita