De ce sa alegi un frigider mic? Top 3 motive!

Cu siguranta, frigiderul este cel mai raspandit si utilizat aparat electrocasnic din lume, datorita necesitatilor, si datorita intrebuintarilor sale extreme de benefice.

De aceea, frigiderele au avut intotdeauna parte de numeroase inovatii si imbunatatiri tehnologice, ajungandu-se astfel la o mare diversitate a ofertei de pe piata, fapt care ne ofera noua, cumparatorilor, posibilitatea de a alege dintr-o gama extreme de variata, in accord cu nevoile si cerintele noastre personale. Daca vrei sa alegi un frigider mic dar nu stii unde sa vezi modelele disponibile, atunci incearca pe frigidermic.ro pentru ca au o oferta destul de vasta, cu preturi mici.

Frigiderele mici, cu o singura usa au fost, acum ceva vreme cele mai raspandite modele din tara noastra. Acestea pot avea capacitati de la cateva zeci de litri, pana la cateva sute, in general avand si un congelator in partea superioara,  iar desi poate multi si-ar dori un frigider mai mare, dimensiunea mica a acestuia poate oferi o serie de avantaje.

3 avantaje ale alegerii unui frigider mic

In primul rand, un frigider mai mic iti ofera mult mai multe posibilitati atunci cand te hotarasi unde doresti sa il amplasezi. Spre exemplu, vezi aici cum te ajuta un frigider minibar daca stai la camin.


In mod evident, acesta va ocupa mult mai putin spatiu decat un frigider mare cu doua usi, sau decat o combina frigorifica, fiind astfel o alegre foarte potrivita pentru persoanele care locuiesc intr-un apartament mic sau intr-o garsoniera, sau chiar pentru cei care vor sa il utilizeze intr-o rulota, intr-un camion, la camin sau chiar intr-un yaht.

De asemenea, consumul de energie al unui frigider mic este mult mai scazut, fata de un frigider cu doua usi care are un volum mai mare. Alimentarea acestora poate fi uneori duala, de 220 V si 12 V, oferind astfel numeroase alternative in utilizarea lor.

Si nu in ultimul rand, cel mai mare avantaj este, bineinteles, pretul, acesta fiind extreme de avantajos, cu mult mai mic decat pretul unui frigider cu o dimensiune mare, acest lucru facand frigiderele mici accesibile oricarei categorii de clienti.