Unde gasesti un frigider auto perfect pentru vacanta ta?

Frigiderele auto sunt, de multe ori, o achizitie pe care multe persoane si-o doresc. Fie ca te duci intr-o expeditie la munte, la un picnic alaturi de familie sau de prieteni, daca vrei sa-ti petreci cateva zile in natura sau chiar daca locuiesti intr-o rulota, frigiderul auto poate fi foarte folositor, iar uneori acesta devine chiar o necesitate.

De ce sa iau un frigider auto, si nu o lada frigorifica?

Lada frigorifica este eficienta atunci cand ceea ce tii la rece in ea este deja racit. Cu siguranta, aceasta este o alternativa mai ieftina, dar nu ofera acelasi numar de posibilitati.

Un frigider auto face mai mult decat sa pastreze alimentele sau bauturile reci de dimineata pana seara, acesta chiar le va raci daca sunt calde atunci cand sunt “puse la rece”.

De asemenea, o lada frigorifica va mentine alimentele reci pentru o durata mult mai mica, facand astfel frigiderul auto o alternative mult mai viabila pentru o excursie de cateva zile.



Cum imi aleg frigiderul auto si de unde il pot lua?

Cele mai bune si eficiente frigidere auto sunt cele cu compressor, deoarece acestea, spre deosebire de cele fara compresor, pot chiar sa congeleze alimentele si bauturile, nu doar sa le refrigereze, acest lucru fiind un mare avantaj intr-o expeditie de cateva zile pe timp de vara.

Alimentarea nu reprezinta o problema foarte mare, aceasta necesitand, in general, 12/24 V. Chiar daca acesta este alimentat de la bacteria masinii peste noapte, nu o va epuiza, iar alimentele si bauturile vor fi perfect refrigerate.

Cele mai bune alegeri pentru un frigider auto sunt, in general, cele de la marca Waeco, acestea putand fi alimentate prin conectarea la bricheta auto, avand o capacitate relativ mare si sisteme cu compresor cu un control electronic integrat, avand protective in cazul unei caderi de tensiune si putand chiar fi adaptat la reteaua casnica de tensiune, oferind astfel multe posibilitati.